Ερασιτέχνης

Συνεργασία Παναθηναϊκού με International Life

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την International Life, με σκοπό την ομαδική ασφάλιση των αθλητών των ακαδημιών του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την International Life και την ασφαλιστική σύμβουλο κ. Βασιλική Δαλαμπίρα για την ομαδική ασφαλιστική κάλυψη των μικρών αθλητών των Ακαδημιών του Ομίλου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, έχει διαμορφωθεί ένα ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει ουσιαστικές καλύψεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Το κόστος του προγράμματος για κάθε ασφαλισμένο είναι τα €40 ετησίως και ενδεικτικά περιλαμβάνει τις εξής παροχές:

-Κάλυψη εξόδων έως € 20 για Ιατρική επίσκεψη για έκδοση πιστοποιητικού υγείας. -Νοσοκομειακή περίθαλψη συνεπεία ατυχήματος. -Ημερήσιο επίδομα € 20,00 σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα, σε δημόσιο νοσοκομείο. -Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα. -Φυσικοθεραπείες -Προγραμματισμένες επισκέψεις σε παιδίατρους 24 ώρες το 24ωρο, στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου Ιατρικού και του METROPOLITAN στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ. -Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων μεγάλων νοσοκομείων. -Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων μεγάλων νοσοκομείων, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο. -Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας €200 για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση έως 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα €200».

Exit mobile version