ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ντου» με την λήξη

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκαμπάλα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποδοκίμασαν παίκτες και Αλαφούζο.

«Ντου» με την λήξη

Άσχημες εικόνες ακολούθησαν τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, καθώς οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αποδοκίμασαν παίκτες και Αλαφούζο, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια με Σάντσεθ και Νάνο.

Οπαδός φαίνεται πως χτύπησε τον Σάντσεθ με τον Ισπανό να απαντάει στην φυσούνα, μέχρι να μπουν οι ψυχραιμότεροι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Παράλληλα κάποιοι άλλοι κινήθηκαν και προς τον Νάνο, πριν μπει ο Ζέκα. Ο Λαγός που ήταν κοντά στην θύρα των οργανωμένων τα άκουσε και εκείνος επίσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...