ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Τζόρτζεβιτς αποφασίζει

Μετά τα δύο φιλικά με τη Σλοβενία αναμένεται να αποφασίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για το ποιοι θα απαρτίσουν την 12αδα της Σερβίας στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Ο Τζόρτζεβιτς αποφασίζει

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ.  Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πρέπει να «κόψει» άλλους δύο παίκτες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η τελική δωδεκάδα. Η τελική απόφαση θα παρθεί μετά τα δύο φιλικά ματς με τη Σλοβενία. Απόψε στη Λιουμπλιάνα και το Σάββατο στη Μπάνια Λούκα.

Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς φαίνεται να κερδίζει στην κούρσα για μια θέση έναντι του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς. Όσον αφορά τη φροντ λάιν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βλάντιμιρ Στίματς «μάχονται»  για το ποιος θα πλαισιώσει τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...