ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στήριξη σε Αναστασίου

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς από την ΠΑΕ υπάρχει στήριξη προς τον Γιάννη Αναστασίου. Ανακοίνωση ίσως και εντός της ημέρας.

Στήριξη σε Αναστασίου

Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα δεν φέρνει και θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς στην διοίκηση εκφράζουν την στήριξη τους προς τον Έλληνα τεχνικό.

Παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, ο Αναστασίου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ίσως και εντός της ημέρας βγει ανακοίνωση που θα απευθύνεται προς τους φιλάθλους και θα έχει απολογητικό χαρακτήρα.

Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, βρέθηκαν οι Φύσσας και Βόκολος που μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου μίλησαν σε έντονο ύφος προς παίκτες, για τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, αλλά και για τις τελευταίες εμφανίσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...