ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Βενέτσια ο Μπράμος

Στη Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικ Μπράμος. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, υπέγραψε στην ιταλική ομάδα, η οποία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, μετ α το «τριφύλλι».

Στη Βενέτσια ο Μπράμος

Ο Μπράμος, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, είχε μια μεγάλη ατυχία, καθώς κατά τη διάρκεια του Σάμερ Λιγκ, όπου συμμετείχε με τους Ατλάντα Χοκς, χτύπησε στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για έναν ολόκληρό χρόνο.

Πλέον είναι ετοιμοπόλεμος και αφού δοκιμάστηκε από τον προπονητή των Ιταλών, Κάρλο Ρεκαλκάτι, βρήκε την επόμενη του ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.