ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε στην TV δεν φαίνονταν

«Ψάχνονται» να βρουν χημεία Ταυλαρίδης-Σάντσεθ τροφοδοτώντας στο μεταξύ τα Μέσα με… κουτσομπολιά!

Ούτε στην TV δεν φαίνονταν

Γράφονται διάφορα για τις σχέσεις Ταυλαρίδη-Σάντσεθ, π.χ ότι ο Ισπανός δεν έχει δει με καλό μάτι την τάση του Έλληνα μπακ να φωνάζει διαρκώς προς τους συμπαίκτες του!

Το αστείο είναι πως σε όλα τα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα οι μπακ απουσιάζουν ακόμα κι από το τηλεοπτικό πλάνο! Χθες, στο 1-2 ο 35χρονος στόπερ έχει βγει σε θέση αριστερού μπακ, ο Ίβηρας βγαίνει να καλύψει στο σημείο του πέναλτι κι ο Ντοντό το καρφώνει ανενόχλητος.

Με τη Μπριζ στη φάση του 0-1 ο Σάντσεθ βγαίνει πλάγια να καλύψει τον αργοπορημένο Πράνιτς κι οι Βέλγοι σκοράρουν, «καπάκι» χάνουν ΤΟ άχαστο γκολ που θα ολοκλήρωνε νωρίς την σεμνή τελετή. Αστείο ν’ αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα με αφορμή τη… Γκαμπάλα, ιδίως όταν έχουμε πρόσφατες μνήμες για το τι κατάφερνε η ομάδα στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ με τριπλέτα Γκούμα, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, παίκτες χαμηλού επιπέδου  και σαφώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ από Ταυλαρίδη, Στιλ, Σάντσεθ…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.