ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομόφωνη εμπιστοσύνη

Μήνυμα σε παίκτες και προπονητή έστειλε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ εξέφρασε μεν εμπιστοσύνη στον προπονητή και την ομάδα αλλά ξεκαθάρισε την απαίτηση για άμεση βελτίωση.

Ομόφωνη εμπιστοσύνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Καμπάλα. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι κ.κ. Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Γιάννης Αναστασίου για να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και το τεχνικό τιμ, αποφάσισε περαιτέρω να συνταχθεί από τους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής ηγεσίας μια έκθεση με τα αίτια για τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, καθώς και σχετική εισήγηση για την αντιμετώπιση τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επισημάνθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η άμεση ανάταξη σε εικόνα και αποτελέσματα, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και για το λόγο αυτό όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...