ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενότητα για την επίτευξη των στόχων»

Το τρίπτυχο της επιτυχίας προκειμένου να κατακτήσει ο Παναθηναϊκούς τους εγχώριους στόχους του, είναι η ενότητα, διοίκησης-αγωνιστικού τμήματος-φιλάθλων, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Ενότητα για την επίτευξη των στόχων»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προχώρησε σε μία δήλωση, αμέσως μετά τη λήξη του Δ.Σ. όπου μεταξύ άλλων τόνισε, πως η πικρία του κόσμου είναι κατανοητή, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την συμπαράσταση προς την ομάδα.

Τέλος καταδίκασε κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες τόνισε πως δεν συνάδουν με τις αρχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.