ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλη καρδιά

Όπως πέρσι με την Αϊντχόβεν που αρνιόταν να γίνει αλλαγή αν και τραυματίας, έτσι και με τους Αζέρους συγκλόνισε με την αυτοθυσία του ο Κάρλος Ζέκα.

Μεγάλη καρδιά

Η αλήθεια είναι τους παλιούς, παραδοσιακούς Παναθηναϊκούς τους ξενίζει η φανέλα με το Νο10 στην πλάτη του Κάρλος Ζέκα. Πώς να συνηθίσουν ένα νούμερο που παλιότερα πρόβαραν κολοσσοί (Δομάζος, Μπορέλι) ή εξαιρετικοί παίκτες (Γεωργακόπουλος, Φραντζέσκος, Ρότσα) να το φέρει ο μαχητής, Πορτογάλος;

Ώσπου έρχονται ματς σαν τα χθεσινά και όλοι οι οπαδοί -ανεξαρτήτως γούστων- υποκλίνονται στην καρδιά του. Δεκαπέντε λεπτά έπαιξε στην αφύσικη γι αυτόν θέση του δεξιού μπακ-χαφ κι «έφαγε» το γήπεδο παρότι απ’ τα μέσα του β΄ ημιχρόνου κούτσαινε.

Σάμπως πέρσι στο εντός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν το ίδιο δεν έκανε; Του φώναζε ο προπονητής του να γίνει αλλαγή αλλά εκείνος με χαρακτηριστικές κινήσεις του έλεγε ότι δεν άφηνε την ομάδα με 10, όσο πάλευε για το 3-3! Με τη Λεωφόρο να «βράζει» βγήκε μπροστά, πήγε μπροστά στη 13 σέρνοντας το λαβωμένο του πόδι, ενώ η φόρτισε τον έκανε να πλαντάξει στο κλάμα.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορούμε να θυμηθούμε πολλούς ποιοτικότερους από αυτόν χαφ στα πράσινα, αλλά απειροελάχιστοι δέθηκαν τόσο γρήγορα με τον σύλλογο, τιμώντας στο ακέραιο το περιβραχιόνιο και την φανέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.