ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Τζακερόνι!

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό και αποκαλύπτουν ότι οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Σενάριο για Τζακερόνι!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί χθες το βράδυ να έδειξε για άλλη μία φορά έμπρακτα την στήριξη του προς τον Γιάννη Αναστασίου αλλά όπως αναφέρθηκε νωρίτερα ο προπονητής κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Μέσα σ’ όλα αυτά δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το ιταλικό, όχι και τόσο έγκυρο, «tuttomercatoweb» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Το σενάριο αυτό φαίνεται να μην είναι και τόσο αληθινό καθώς οι «πράσινοι», σε περίπτωση που διώξουν τον Γιάννη Αναστασίου, θα προτιμήσουν έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα κυνηγήσουν λύσεις που ενέχουν μεγάλο ρίσκο.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Υπόθεση Τζακερόνι στον Παναθηναϊκό» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από μια επιτυχημένη θητεία στην Εθνική Ιαπωνίας ο 62χρονος Αλμπέρτο Τζακερόνι έχει εντοπιστεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναμένεται να απολυθεί»!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.