ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Κλαντρούμπσκι η Καλλονή

Χωρίς τον Γίρι Κλαντρούμπσκι αναμένεται να ταξιδέψει η αποστολή της Καλλονής στην Αθήνα.

Χωρίς Κλαντρούμπσκι η Καλλονή

Ο Γίρι Κλαντρούμπκι, που έχει αντιμετωπίσει παλαιότερα τον Παναθηναϊκό ως παίκτης της Σπάρτα Πράγας, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Καλλονής για την αυριανή αναμέτρηση με τους «πράσινους» στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει, σε λίγες ώρες, για την Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ομάδα μας στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με γενικές ασκήσεις και μπάλες, παιχνίδι «11 εναντίον 11» επικεντρωμένο στην τακτική που θα εφαρμοστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και σπριντ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γίρι Κλαντρούμπσκι που αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση με σφίξιμο στον προσαγωγό.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-2016 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» αύριο Κυριακή στις 19:15 είναι:

Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Κρολ, Ούκα, Πιπίνης, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Χατζηδημητρίου, Γιουκαρής, Μανούσος, Μάρκοβιτς, Γεωργίου, Γουέρε και Ξύδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.