ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Κορωπί οι οργανωμένοι

Περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί και είχαν συζήτηση με τους παίκτες, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και των Φύσσα και Βόκολου.

Στο Κορωπί οι οργανωμένοι

Λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, περίπου 300 οπαδοί βρέθηκαν στο Κορωπί και είχαν συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, ενώ το παρών έδωσαν και οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος.

Τα μηνύματα από πλευράς οπαδών ήταν σαφή και ζητούσαν άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας, ενώ τόνισαν για ακόμα μία φορά πως η ανοχή έχει τελειώσει, με χαρακτηριστικές τις ατάκες, «σας στηρίξαμε τόσο καιρό, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε, να βρείτε τι φταίει και να αναλάβετε τις ευθύνες σας» και «τέλος η ανοχή. Είστε η πιο ευνοημένη γενιά ποδοσφαιριστών που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό».

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά επί προεδρίας Γιάννη Αλαφούζου και είναι ενδεικτικό της απογοήτευσης που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Γκαμπάλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.