ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρεπό σήμερα οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν. Το πρώτο ρεπό τους, απολαμβάνουν σήμερα οι «πράσινοι».

Ρεπό σήμερα οι «πράσινοι»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπό την επίβλεψη των Μίνιτς/Μπετσίροβιτς/Παππά, βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μετά από τέσσερις επίπονες μέρες και διπλές προπονήσεις (πλην μιας μέρας, όπου προπονήθηκαν μόνο απόγευμα) οι παίκτες του «τριφυλλιού», σήμερα απολαμβάνουν ημέρα ξεκούρασης, αφού έχουν ρεπό.

Από αύριο το πρωί, ωστόσο, επιστρέφουν στο πρόγραμμά τους, με διπλή προπόνηση. Μέχρι στιγμής η προετοιμασία κυλάει ομαλά και χωρίς προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, ενώ παρά τις πολλές ελλείψεις λόγω των διεθνών, προπονητή και παικτών, γίνεται καλή δουλειά, με στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, για το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς, στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό, στις 7 Οκτωβρίου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 37.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...