ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά..»

Στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να δουλεύει συνεχώς στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου ενώ πρόσθεσε ότι δεν γίνεται ξαφνικά η ομάδα να έγινε μη υπολογίσιμη επειδή αποκλείστηκε από την Γκαμπάλα.

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά..»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της NOVΑ:

 «Βγήκαν κάποια πράγματα, είχαμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και ήμασταν πολύ πιο αποτελεσματικοί. Ήταν ένα δύσκολο ματς από ψυχολογικής άποψης για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, αλλά εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Είμαστε μόνο στη δεύτερη αγωνιστική. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Συνεχίζουμε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

Ερωτηθείς αν η εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή αποτελεί μια αχτίδα αισιοδοξίας για τη συνέχεια, απάντησε: «Έχουμε καλή ομάδα, η ομάδα έχει πλάνο, έχει στόχο, είναι γυμνασμένη, τακτικά και τεχνικά είμαστε πολύ καλοί. Δεν γίναμε ξαφνικά ομάδα μη υπολογίσιμη που δεν έχει στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να βγάζουμε αυτά τα πράγματα που μπορούμε μέσα το γήπεδο». 

 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.