ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέρει τον τρόπο (Vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει μία άνετη νίκη σήμερα επί της Καλλονής, ώστε να ηρεμήσει ο κόσμος, αλλά και η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ξέρει τον τρόπο (Vids)

Η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Super League, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει συναντηθεί τέσσερις φορές με το «τριφύλλι», με το σημερινό να είναι το πέμπτο «ραντεβού» μεταξύ των δύο ομάδων.

Η αρχή έγινε στις 8 Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος απέναντι στην Καλλονή, στην πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στο «τιμόνι» της ομάδας.

Πράνιτς, Μπεργκ και άνετο διπλό…

Οι «πράσινοι» δεν δυσκολεύτηκαν και πήραν μία άνετη νίκη με 0-4. Ο Ντάνιελ Πράνιτς ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ μετά από ασίστ του Μπεργκ στο 28′, ενώ ο Σουηδός με εκπληκτική λόμπα έκανε το 2-0 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κροάτης μέσος έκανε το 3-0 με εξαιρετικό σουτ στο 67′, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Αμπέντ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλλονή: Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Γκαρσία, Λεοζίνιο, Καζάκης, Μανούσος (57′ Βάλλιος), Φαρία (72′ Χουανλού).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (71′ Μαρινάκης), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο (80′ Χουχούμης), Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπεντ, Καρέλης, Μπεργκ (74′ Κλωναρίδης).

Κανένα πρόβλημα και πάλι

Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει μία νέα άνετη νίκη. Ο Θανάσης Ντίνας σε μία από τις λίγες συμμετοχές του, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και ο Νίκος Καρέλης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ένα αυτογκόλ μετά από παράλληλα σέντρα του Σπυρόπουλου, ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (78′ Ρισβάνης), Χουχούμης, Μέντες, Πράνιτς (78′ Δώνης), Ατζαγκούν, Ντίνας (67′ Γιαννιτσάνης), Κλωναρίδης, Καρέλης

Καλλονή: Χογκ, Χωριανόπουλος, Ζακουάνι, Βαλιός, Ποντάνι, Γάλας (46′ Γιονάν Γκαρσία), Φαρία, Φουρλάνος, Καλτσάς, Μανούσος, Γκναμπούγιου (69′ Σιλιγαρδάκης)

Πλήρωσε το ότι ήταν ανέτοιμος

Η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους», καθώς η ομάδα αποκλείστηκε νωρίς από την Σταντάρ Λιέγης, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ και στο πρωτάθλημα έδειχνε να μην «πατάει» καλά στους πρώτους αγώνες.

Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Καλλονή, στην Μυτιλήνη αυτή τη φορά. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0, παρά το γεγονός πως είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα είχε σημειώσει ο Λεοζίνιο με ωραίο σουτ 34′.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Γιορέντε (70′ Πιπίνης), Κειτά (66′ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (86′ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα, Kαλτσάς.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής (46′ Λαγός), Μέντες, Κλωναρίδης, Ζέκα, Ατζαγκούν (70′ Καρέλης), Νάνο, Μπούι (46′ Μπαϊράμι), Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πέτριτς.

Να ναι καλά ο Σουηδός

Στις 24 Ιανουαρίου του 2015, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Καλλονή σε έναν αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν αρκετά τους «πράσινους», κυρίως λόγο του ότι είχαν αποφασίσει να κλειστούν πίσω και να μην ρισκάρουν. Και η αλήθεια είναι πως για 76 λεπτά το είχαν πετύχει.

Ο Μάρκους Μπεργκ είδε τον επόπτη να ακυρώνει σωστά δύο γκολ του, αλλά ο Σουηδός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 77′ «χτύπησε» και πάλι, για να κάνει αυτή την φορά το 1-0 και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός : Στιλ, Μπούρμπος (73′ Ατζαγκούν), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (52′ Ντίνας), Κλωναρίδης (52΄Καρέλης), Πέτριτς, Μπεργκ

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Πιπίνης, Μίνγκας, Λεοζίνιο, Καλτσάς (81′ Αγρίτης), Άλβες (85′ Στεφάνοβιτς), Καμαρά (62΄Ναβάρο), Μανούσος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...