ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να δώσουμε στον κόσμο το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος ήταν ο Νίκος Μαρινάκης, ως προς τους στόχους του Παναθηναϊκού φέτος. Το πρωτάθλημα για τους εαυτούς τους και τον κόσμο ο στόχος.

«Να δώσουμε στον κόσμο το πρωτάθλημα»

Ο νεαρός άσος των «πράσινων», τόνισε μεταξύ άλλων, πως η νίκη απόψε ήταν μονόδρομος, ενώ για τη συνέχεια, είπε, μόνο νίκες για να φτάσει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μαρινάκης:

«Ήταν μία νίκη μονόδρομος, όπως πρέπει να είναι σε όλα τα παιχνίδια. Οφείλαμε αυτή τη νίκη και τα καταφέραμε».

Για την πίεση: «Σίγουρα υπήρχε πίεση στην αρχή, αλλά έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να ζεις με αυτό. Κάθε χρόνο στόχος είναι το πρωτάθλημα γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό και αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος παιχνίδι με παιχνίδι».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μετά τη διακοπή οι επιστροφές θα βοηθήσουν την ομάδα: «Σίγουρα οι επιστροφές θα βοηθήσουν. Η Ευρώπη ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά μετά από αυτά που συνέβησαν δεν τα καταφέραμε. Στο πρωτάθλημα έχουμε δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος ο κόσμος για τον αποκλεισμό. Κι εμείς στεναχωρηθήκαμε. Μιλήσαμε με τον κόσμο, καταλάβαμε πώς νιώθει, κατάλαβαν κι αυτοί πως νιώθουμε. Στόχος μας είναι να τους δώσουμε το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.