ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη που θα φέρει και ηρεμία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Καλλονή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (19:15, Novasports 2, panathinaikos24) για την 2η αγωνιστική της Super League και αναζητά την νίκη, που θα φέρει ηρεμία λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.

Νίκη που θα φέρει και ηρεμία

Το κλίμα στο «τριφύλλι» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ενώ εχθές περίπου 300 οργανωμένοι βρέθηκαν στο Κορωπί για να ζητήσουν εξηγήσεις από παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα και η απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν φέρει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών και μία νίκη σήμερα επί της Καλλονής, είναι σίγουρο πως θα ηρεμήσει κάπως τα πράγματα.

Ο Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά νιώθει την πίεση έντονα και είναι δεδομένο πως με κακό αποτέλεσμα σήμερα, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον ίδιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μεχντί Αμπέντ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του είναι στην αποστολή και είναι αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Μίκαελ Εσιέν δεν θα κάνει ούτε σήμερα το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην βασική σύνθεση, καθώς ο Μπούρμπος έχει μείνει εκτός αποστολής και ο Μαρινάκης διεκδικεί θέση βασικού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Καλλονή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Καλτσάς και Αμπέντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.