ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Το πρωτάθλημα μπορούν να κατακτήσουν οι «πράσινοι» αν συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μεχντί Αμπέντ.

Αμπέντ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεχντί Αμπέντ:

«Μετά το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα κληθήκαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Απόψε δείξαμε ένα πρόσωπο δυναμικό, ένα πρόσωπο επιθετικό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Το πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα ήταν η ψυχολογία. Πως το ξεπεράσατε; 

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το στόχο του πρωταθλήματος. Μπορεί να τα καταφέρει; 

«Σαφώς. Έχουμε την ομάδα για να νικήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο. Εάν δουλέψουμε με ενότητα και αν παίξουμε όπως σήμερα, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε χειροκρότησαν θερμά. Πως αισθάνθηκες με την επιστροφή σου; 

«Αισθάνθηκα ότι γύρισα σπίτι μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μας για μένα, γιατί δεν είχα συμμετοχές και έπρεπε να τα δώσω όλα για να τα ξεπεράσω. Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Επέστρεψες στον Παναθηναϊκό μετά από πολλά επεισόδια… 

«Ήταν δύσκολο να φύγω από τη Νιουκάστλ, γιατί δεν με έδιναν εύκολα. Μίλησα με τον προπονητή ότι πρέπει να παίξω ποδόσφαιρο, να βελτιωθώ και η καλύτερη ευκαιρία μου να το πετύχω ήταν να επιστρέψω στον Παναθηναϊκού, όπου τους ήξερα όλους. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για πάρουμε τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.