ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεοδωρίδης: «Πρέπει να αφήσουν τον Αναστασίου να δουλέψει»

Για την κριτική που ασκείται στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο μίλησε ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Θεοδωρίδης:  «Πρέπει να αφήσουν τον Αναστασίου να δουλέψει»

Να αφήσει ο κόσμος τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει τη δουλειά του, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του χθεσινού αντιπάλου των «πρασίνων» για τη 2η αγωνιστική της Superleague, Θαλής Θεοδωρίδης. Ο Έλληνας τεχνικός της Καλλονής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6» σχολίασε αρχικά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για το αν το Τριφύλλι αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο κ.Θεοδωρίδης στάθηκε μεταξύ άλλων στην… πίεση που δέχεται ο Παναθηναϊκός από τον κόσμο του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την εικόνα της Καλλονής στη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ του Παναθηναϊκού, την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την πίεση από τον κόσμο και την κόπωση που θα έχουν οι παίκτες του. Θέλαμε να πιέσουμε με τον ρόμβο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Το γρήγορο γκολ άγχωσε τη δική μας ομάδας και πίεσε εμάς. Στη συνέχεια, ήρθε το δεύτερο γκολ από ατομικό λάθος και κάπως έτσι έγειρε η πλάστιγγα στο μέρος του Παναθηναϊκού που έχει την ποιότητα των παικτών να πάρει ένα τέτοιο ματς. Είδα τα προηγούμενα παιχνίδια των προηγούμενων ετών, επειδή ήμουν στο τιμ και δεν γίναμε σάκος του μποξ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό ευστοχίας του Παναθηναϊκού. Στο α’ μέρος ο Παναθηναϊκός είχε τρεις με τέσσερις τελικές και εμείς είχαμε ακριβώς τις ίδιες φάσεις. Μάλλον θα έπρεπε να υπάρχει και άλλη μία κατηγορία. Κλασικές ευκαιρίες. Είμαι σε μία γενιά που δεν υπήρχαν οι τελικές φάσεις. Φαίνεται το κατά πόσο μία ομάδα πιέζει τον αντίπαλό της».

Για το αν υπήρχε άγχος στον Παναθηναϊκό:

«Στην αρχή που ευχήθηκα στον κ. Αναστασίου να συνεχίσει την καλή δουλειά. Στην Ελλάδα κρινόμαστε αυστηρά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κ. Αναστασίου μπαίνει στον τρίτο χρόνο και το έργο του δεν κρίνεται αποτυχημένο. Το πρόβλημα έγκειται στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, αφού αποκλείστηκε αρκετά νωρίς και από μία μικρή ομάδα. Ίσως ήταν η προετοιμασία, η κακή στιγμή. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Με τον Αναστασίου έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός, ίσως καλύτερο από άλλες ομάδες. Το πλήγμα είναι στην Ευρώπη. Πρέπει να αφήσουν τον κ. Αναστασίου και τους συνεργάτες του να δουλέψουν». Για το σύνθημα «Πάρτε το πρωτάθλημα, και φύγετε από εδώ» και αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στην Ελλάδα ειδικά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και τώρα η ΑΕΚ. Η πίεση είναι μεγάλη και ίσως να φαίνεται πως θα δυσκολευτούν περισσότερο, αφού έχουν την πίεση από τους οπαδούς τους. Είναι κάτι φυσιολογικό για μία μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να λειτουργήσει θετικά, όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να λειτουργείς υπό πίεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.