ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

«Πάρτε το πρωτάθλημα Ή φύγετε από εδώ»

Πως ένα «και» αντί για «ή» δημιουργεί μια διαφορετική ερμηνεία στο περιβόητο σύνθημα, το οποίο ακούστηκε και χθες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Πάρτε το πρωτάθλημα Ή φύγετε από εδώ»

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, στο τέλος της αναμέτρησης με την Καλλονή κι’ αφού για 87 λεπτά είχαν κάνει τη… σιωπηρή διαμαρτυρία τους φώναξαν το σύνθημα «εεε, οοο, πάρτε το πρωτάθλημα ή φύγετε από εδώ». Σήμερα, γράφτηκε και ειπώθηκε ότι ο κόσμος φώναζε «και φύγετε από εδώ».

Η αλήθεια είναι ότι φώναζε «ή φύγετε από εδώ». Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο και λεπτομέρεια για κάποιους, αλλά μια λέξη σε μια πρόταση αλλάζει τελείως το νόημά της, γι’ αυτό και το ξεκαθαρίζουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ