ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Χάλκινος» ο Αρνιακός στην Πεσκάρα

Χάλκινο μετάλλιο πέτυχε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αρνιακός, στα 5χλμ Ανδρών Μαραθώνιας κολύμβησης στο πλαίσιο των 1ων Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων, που διεξάγονται στην Πεσκάρα.

«Χάλκινος» ο Αρνιακός στην Πεσκάρα

Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πέτυχε ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αρνιακός, ο οποίος εντυπωσίασε στα 5χλμ Ανδρών Μαραθώνιας κολύμβησης στο πλαίσιο των 1ων Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων, που διεξάγονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» και πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 στo ομαδικό των 3χλμ της Ρώμης κολύμπησε σε 56.15.02, χαρίζοντας στη χώρα μας ένα μετάλλιο και μια σημαντική διάκριση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.