ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό…»

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Βιτέλλας, ενισχύοντας την ομάδα πόλο των «πράσινων». «Τιμή για μένα ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ο 24χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις.

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό…»

Ο 24χρονος περιφερειακός ο οποίος αγωνιζόταν στη ΝΟ Χίου, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό,  στον οποίο θα αγωνίζεται από φέτος.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα περιφερειακού, Κωνσταντίνου Βιτέλλα (ημ. 5/4/91).

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, ο νεοαποκτηθείς άσος του Τριφυλλιού που πέρυσι αγωνίστηκε στο ΝΟ Χίου ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την προτίμηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου και την προσθήκη μου στην ομάδα. Από μεριάς θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή, κ. Λοράντου. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που σε κάθε αγώνα δίνει βροντερό παρών. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες»».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.