ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμπλήρωσε 100 ο Καρέλης

Τις 100 συμμετοχές στη Super League, έφτασε ο Νίκος Καρέλης στο ματς με την Καλλονή.

Συμπλήρωσε 100 ο Καρέλης

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του τριφυλλιού, κατέγραψε την 100η συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αφού σκόραρε το πρώτο τέρμα των πρασίνων στην άνετη επικράτηση κόντρα στην Καλλονή.

Ο Καρέλης έφτασε τις 71 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό έχοντας παράλληλα και 24 γκολ, ενώ τις υπόλοιπες τις είχε καταγράψει με τη φανέλα του Εργοτέλη, όπου και τον πρωτογνωρίσαμε πριν αποχωρήσει για τη Ρωσία και την Άμκαρ.

Το ντεμπούτο του νεαρού άσου στην κορυφαία κατηγορία, σημειώθηκε στις 20/4/2008 με τη φανέλα της κρητικής ομάδας κόντρα στην Ξάνθη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.