ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απέρριψε Ηρακλή και αποζημίωση

Οι «πράσινοι» πρότειναν στον Νταβίντ Μέντες είτε να παραχωρηθεί στον Ηρακλή είτε να πάρει μέρος του συμβολαίου του ως αποζημίωση και να μείνει ελεύθερος. Ο ποδοσφαιριστής κρατώντας σκληρή στάση απέρριψε και τις δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού.

Απέρριψε Ηρακλή και αποζημίωση

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός κάνει συνεχείς προσπάθειες για να βρει λύση με τους «κομμένους» έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται άλλο με τα συμβόλαια τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Νταβίντ Μέντες απέρριψε δύο προτάσεις που το έκανε το «τριφύλλι».

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση που του έγινε ήταν να παραχωρηθεί στον Ηρακλή με τον Ολλανδό να την απορρίπτει κατευθείαν, κάτι που έκανε και με την δεύτερη καθώς δεν το κάλυπτε το ποσό της αποζημίωσης που του έδινε το «τριφύλλι». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του έδιναν 80.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει την καταβολή όλων των χρημάτων του συμβολαίου του (180.000 ευρώ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.