ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για Καρέλη»

Υπερβολικές χαρακτηρίζουν στη Γκενκ τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού αναφορικά με την πώληση του Νίκου Καρέλη.

«Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για Καρέλη»

Για υπερβολικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού σχετικά με την πώληση του Νίκου Καρέλη, κάνουν λόγο στη Γκενκ. Σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού  διευθυντή, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ, η πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ που έκανε η Γκενκ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή  απορρίφθηκε από τους «πράσινους», ενώ οι Βέλγοι έκριναν τις απαιτήσεις  του «τριφυλλιού» υπερβολικές.

Η δήλωση του Βέλγου τεχνικού διευθυντή Ντιμίτρι Ντε Κοντέ στον Τύπο:

«Μέχρι τη Δευτέρα το πρωί πίστευα πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ξαφνικά έγινε ανέφικτο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Νόμιζαν πως είχαμε απεριόριστο μπάτζετ, αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε για έναν παίκτη περισσότερα χρήματα από όσα νομίζαμε πως αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.