ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Καρπενήσι και ο Βλάντο

Από σήμερα το πρωί βρίσκεται στο Καρπενήσι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είχε άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα.

Στο Καρπενήσι και ο Βλάντο

Η άφιξη του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς το πρωί της Τρίτης στο Καρπενήσι αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στα χέρια του Μίλαν Μίνιτς και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική. Όπως είναι γνωστό ο φόργουορντ  «κόπηκε» από τον Φώτη Κατσικάρη γι ‘ αυτό και βρίσκεται στο Καρπενήσι για την προετοιμασία των «πράσινων».

Έτσι είναι φανερό ότι γεμίζει σιγά-σιγά το «πράσινο» οπλοστάσιο κάτι που βοηθάει το προπονητικό τιμ τώρα ειδικά που η ομάδα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.