ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξαφανισμένος» μιάμιση σεζόν

Ο Τάκης Σπυρόπουλος από πέρσι δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του.

«Εξαφανισμένος» μιάμιση σεζόν

Είναι κρίμα που 2.5 σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Σπυρόπουλος περισσότερο συζητήθηκε για τη…Δήμητρα Αλεξανδράκη που κυκλοφόρησε πρόπερσι στο γλέντι για την πετυχημένη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου. Επιθετικό μπακ, με καλά τρεξίματα και σέντρα, περισσότερο τον είδαμε σε ματσάκια κυπέλλου αφού ο κόουτς εμπιστευόταν περισσότερο Μαρινάκη, «Τριάντα», Μπούρμπο!

Αν για τους δύο πρώτους το καλό ξεκίνημα του Νίκου πρόπερσι και το φιλότιμο του δυναμικού στόπερ (που ήταν ΟΚ σε μια θέση που δεν ξέρει) αρκούσε για ν΄ αφήσουν «στη ναφθαλίνη» τον 23χρονο άσο, ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί το παιδί δεν πήρε μισή ευκαιρία πέρσι όταν ο Μπούρμπος «κουτούλαγε», ο «30» ήταν ντεφορμέ ένα χρόνο και το τριφύλλι χαράμιζε τον πιο κομβικό χαφ (Ζέκα) ν’ ανεβοκατεβαίνει τον ασβέστη.

Ο μικρός έκανε 10 συμμετοχές την πρώτη σεζόν του «Ολλανδού» στο Κορωπί κι έκτοτε ήταν σαν να μην υπήρχε. Η πλάκα είναι πως στο προηγούμενο πρωτάθλημα τις τέσσερις φορές που βρέθηκε στην 18άδα η ομάδα «υπέφερε» νικώντας μόνο τον Πανιώνιο στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο (2-1), φέρνοντας «Χ» με Λεβαδειακό, ΠΑΣ, χάνοντας από τον Ατρόμητο στα πλέι-οφ (0-2).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.