ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους»

Για τους στόχους του τριφυλλιού τη νέα σεζόν μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι οι τρεις τίτλοι και τίποτα παραπάνω.

Μποχωρίδης: «Να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους»

Ο νεαρός γκαρντ, από το Καρπενήσι που προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες το τριφύλλι, μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για τους προσωπικούς στόχους του, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε στον Παναθηναϊκό και δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι άλλο από τους τίτλους. Οπότε οι στόχοι μας είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους».

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους, είπε: «Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και σε όσες ευκαιρίες πάρω να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του λογική και θέλει να μεταδώσει στην ομάδα. Έτσι, λοιπόν και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προσαρμόζεται. Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό αλλά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ στο τέλος ο «Μπόχω» κατέληξε: «Υπάρχει μια αισιοδοξία με τα παιδιά που είναι εδώ αλλά και με εκείνα που θα έρθουν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...