ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Συνάντηση-ενημέρωση για τους γονείς (Pics)

Συνάντηση-ενημέρωση με τους γονείς των παιδιών που έχουν εγγραφεί στις ακαδημίες, είχαν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Εκεί έγινε ανάλυση του πλάνου που έχουν θέσει ως στόχο οι πράσινοι και απαντήθηκαν όλες οι απορείς.

Συνάντηση-ενημέρωση για τους γονείς (Pics)

Το ερχόμενο Σάββατο, οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινούν τη δράση τους και έτσι, πριν από την έναρξή τους, οι άνθρωποι που «τρέχουν» αυτό το εγχείρημα θεώρησαν απαραίτητο να έρθουν σε επαφή με τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που θα πάρουν μέρος στην «πράσινη» Ακαδημία.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων των Ακαδημιών και των γονέων των παιδιών, προκειμένου να τους αναλύσουν το πλάνο και τη φιλοσοφία αυτής της προσπάθειας, να τους εξηγήσουν τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών, αλλά και να ακούσουν τις ερωτήσεις τους και να απαντήσουν σε αυτές.

05

Το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβολος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, λέγοντας:  «Αποφασίσαμε να κάνουμε το αυτονόητο. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και δε νοείται η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης να μην έχει τη δική της Ακαδημία. Τα παιδιά σας βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτά αλλά και για τον Παναθηναϊκό».

04

«Αφήστε τα παιδιά σας να το χαρούν»

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης  στην ομιλία του προς τους γονείς, είπε: «Κάθε Ακαδημία είναι μία οικογένεια. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά σας. Θέλουμε να δουλέψουμε τις δυνατότητες κάθε παιδιού ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Αυτοσκοπός δεν είναι να βγει ο επόμενος Διαμαντίδης, αλλά να δημιουργήσουμε αθλητές που θα σέβονται την ομάδα, τους συμπαίκτες τους και κυρίως θα είναι ισορροπημένοι και νορμάλ άνθρωποι.

Με την εμπειρία που έχω μπορώ να σας πω πως θα φροντίσουμε για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Θα υπάρχει και ψυχολόγος. Ωστόσο, σημαντικός είναι και ο δικός σας ο ρόλος. Τα παιδιά θα έρχονται για να μάθουν, αλλά και για να διασκεδάσουν. Αφήστε τα να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα και το ταλέντο τους. Να γυρνάνε σπίτι χαρούμενα. Και μετά από την προπόνηση και μετά από τον αγώνα. Ακόμη και μετά από ήττα να τους λέτε πως την επόμενη φορά θα το ευχαριστηθούν περισσότερο και όχι ότι την επόμενη φορά θα βάλουν περισσότερους πόντους».

03

«Προέκταση των… χεριών τους η μπάλα»…

Αύριο, ξεκινούν οι ατομικές προπονήσεις των Ακαδημιών, τις οποίες έχει αναλάβει ο Κώστας Τσαρτσαρής. Με τη ζήτηση και στο συγκεκριμένο κομμάτι να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ο «Τσάρι» θέλησε από τη μεριά του να μιλήσει στους γονείς και να τους εξηγήσει ποια είναι η σημασία των ατομικών προπονήσεων: «Για να φτάσει ένας αθλητής σε υψηλό επίπεδο χρειάζεται να περάσει πολύ χρόνο μόνος του με τη μπάλα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να δώσουμε στα παιδιά τη μπάλα, η οποία θα γίνει προέκταση των χεριών τους. Σημασία έχει να μάθουν να σέβονται την ομάδα, τους συμπαίκτες τους και να προσπαθούν και να δουλεύουν πολύ. Ελπίζουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να γίνουν το δυνατόν καλύτεροι στο μέλλον».

00
vasiki1exw

Ένα ολοκληρωμένο «σχολείο»

Οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού θα λειτουργούν σε εξελιγμένα ευρωπαϊκά πρότυπα και θα προσφέρουν στα παιδιά ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον. Θα υπάρχει γιατρός, ψυχολογόγος, φυσιοθεραπευτής, διατροφολόγος και οδοντίατρος.

Ο ψυχολόγος, Μάνος Τσαγκαράκης μίλησε για το δικό του ρόλο στην Ακαδημία: «Στόχος του ψυχολόγου είναι να βοηθήσει έναν αθλητή να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους που επηρεάζει όλους μας, στη συναισθηματική διαχείριση της ήττας, στη θέσπιση του ρόλου στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και την αύξηση της αυτοπεποίθησης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προστατευτικό περιβάλλον για τα παιδιά».

02

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE