ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσκεψη στη Μάλαγα για τον Σάντσεθ

Το προπονητικό κέντρο της Μάλαγα επισκέφθηκε ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Επίσκεψη στη Μάλαγα για τον Σάντσεθ

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του εκμεταλλεύτηκε Σέρχιο  Σάντσεθ, προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και παλιούς συμπαίκτες, μετά και το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στη Μάλαγα με τη σύζυγο του, την πόλη όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Μάλιστα, ο Σάντσεθ  πέρασε κι από την προπόνηση της Μάλαγα, όπου είχε τετ-α-τετ με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του όπως ο Ρόκε Σάντα Κρουζ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αντάλλαξε νέα με τους φίλους του και πληροφορήθηκε για  τα νέα της ομάδα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πολλά χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.