ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα εισιτήρια της μεγάλης «πράσινης» παράστασης

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού της 23ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Τα εισιτήρια της μεγάλης «πράσινης» παράστασης

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε  τους φίλους της ομάδας πως θα βρίσκονται στη διάθεση τους τα εισιτήρια για τη φιλική αναμέτρηση της 23ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου. «Honouring our legacy», ο τίτλος της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους της ομάδας ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση “Honouring our legacy” που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθούν οι αθλητές της κορυφαίας πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως προέκυψαν από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του «τριφυλλιού» ενώ θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εκδήλωση “Honouring our legacy” θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2015-2016 ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια  από τα εξής σημεία:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.000 και Κυριακή 11.00-15.00).

*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Εξάλλου συνεχίζεται η ανανέωση και η διάθεση των καρτών διαρκείας της περιόδου 2015-2016. Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν ν’ ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ μέχρι και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.