ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πράσινος» ο Γκιμαράες (Pics)

Στην επίσημη ανακοίνωση του Ούγκο Γκιμαράες προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. «Ήρθα σε ιστορικό σύλλογο και θα έχουμε καλή χρονιά», το πρώτο σχόλιο του 25χρονου ακραίου.

«Πράσινος» ο Γκιμαράες (Pics)

Σε μια σημαντική προσθήκη για το βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού, προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου ακραίου, Ούγκο Γκιμαράες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. –ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Hugo De Leon Guimaraes (ημ. γεν. 4/7/90, 1.98), ο οποίος έφτασε σήμερα στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουτσιάνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

hugo_luciana

Ο νεοαποκτηθείς άσος, που πέρυσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον Γ.Σ Λαμίας δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαι ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Αναφορικά με το αν του άρεσε η ατμόσφαιρα της Κυψέλης, όταν ήρθε ως αντίπαλος σχολίασε: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι μοναδικοί! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι φοβερή και αυτό όχι μόνο αρέσει σε κάθε παίκτη αλλά βοηθάει την ομάδα. Ανυπομονώ…».

Για το παρελθόν που έχει το «τριφύλλι» με τη… Βραζιλία είπε: «Ναι, ναι το ξέρω.  Έχει ιστορία ο Παναθηναϊκός με τους Βραζιλιάνους και μόνο που έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Ντάντε, ο Μαρσελίνιο…»!

Τέλος, ο Ούγκο υποσχέθηκε: «Να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με σκληρή προπόνηση κάθε μέρα να βοηθήσω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2010 – 2013 : Monte Cristo (Brazil) 2013 – 2014 : Bank Jateng (Indonesia) 2014 – 2015 : Lamia (Greece)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...