ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαλτάκος: «Αναμφισβήτητα νίκη του Παναθηναϊκού»

Στην αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ και την παραμονή του Μάνου Παπαδόπουλου στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπαλτάκος: «Αναμφισβήτητα νίκη του Παναθηναϊκού» | panathinaikos24.gr

Ο Τάκης Μπαλτάκος που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών μιλώντας στον «Σπορ fm 94,6» και σχολίασε τις διαφορές με την υπόθεση της Κέρκυρας στο ποδόσφαιρο

«Αναμφισβήτητα είναι νίκη του Παναθηναϊκού. Εμείς ζητήσαμε να ανασταλεί η απόφαση της ΕΑΑ προσωρινά μέχρι να γίνει το δικαστήριο. Το δέχθηκε το αίτημά μας το Εφετείο και το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει ισχύ αυτή η απόφαση. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν αλλάζει η μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ», ανέφερε αρχικά ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε ερώτηση για τις διαφορές σε σχέση με την υπόθεση της Κέρκυρα όπου επεβλήθη απόφαση υποβιβασμού απάντησε: «Για τον Παναθηναϊκό η απόφαση -έτσι όπως είναι γραμμένη- βγήκε βάσει της παραγράφου 13, όπου δεν υπάρχουν κυρώσεις για υποβιβασμό ομάδων. Δεν μπορούσε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εν αντιθέσει με την Κέρκυρα που «δικάστηκε» βάσει της παραγράφου 12».

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για την αλλαγή που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, όπως αποδείχθηκε και από τη μείωση της ποινής του Τζέιμς Γκιστ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο πλέον πολυνίκης στο μπάσκετ σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πρέπει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με ανωτερότητα, με την καλή έννοια, δεν το λέω αλαζονικά. Με ανωτερότητα βάσει της προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και της ιστορίας του. Όλα αυτά δημιουργούν μια αίσθηση διαφοροποίησης κι αυτή πρέπει να βγαίνει εντός κι εκτός παρκέ». 

Για τη στάση της Euroleague απέναντι στην ομάδα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια απ’ τις δύο ομάδες που βοήθησε την Ευρωλίγκα όταν δημιουργήθηκε το… σχίσμα. Ζήτησαν από εμάς τότε να σταθούμε στο πλευρό τους και το κάναμε. Αυτό νομίζω πως δεν το ξεχνάνε οι άνθρωποί της και θα πρέπει να τους το τονίζουμε, χωρίς αλαζονεία. Απαιτούμε να φερόμαστε ως τον πολυνίκη της διοργάνωσης και να μας φέρονται έτσι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close