ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Καρέλης… μαθαίνει ράγκμπι!

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/9) η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ράγκμπι του Παναθηναϊκού Α.Ο, υπό την παρουσία του Νίκου Καρέλη.

Ο Καρέλης... μαθαίνει ράγκμπι!

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα καλή αρχή, ενώ στη συνέχεια πήραν τον λόγο πήραν τόσο ο προπονητής Βασίλης Κατσάκος και ο έφορος του τμήματος, Αλέξανδρος Γουλές.

Μετά το πέρας των ομιλιών, οι ραγκμπίστες του «τριφυλλιού» μαζί με το γυναικείο τμήμα ξεκίνησαν σε… έντονους ρυθμούς την προετοιμασία τους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση την… παράσταση «έκλεψε» ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Καρέλης. Ο επιθετικός των «πρασίνων» συνομίλησε με τους ιθύνοντες του τμήματος, υποσχόμενος πως με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί, θα παρακολουθήσει ένα από τα παιχνίδια της ομάδας ράγκμπι του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...