ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στήριξη… μηδέν από την Παλαιστική Ομοσπονδία στους Πρωταθλητές

Η παλαιστική ομάδα του Παναθηναϊκού διαπρέπει όχι μόνο στην Ελλάδα (πρωταθλήτρια τα δύο τελευταία έτη) μα και σε διεθνές επίπεδο. Ωστόσο, όσο οι αθλητές του Τριφυλλιού προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Ομοσπονδία δείχνει με κάθε τρόπο την μηδαμινή διάθεση στήριξής της προς τον Σύλλογο τον Μεγάλο. Το paoabroad.com αποκαλύπτει...

Στήριξη... μηδέν από την Παλαιστική Ομοσπονδία στους Πρωταθλητές

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας μεταξύ 6 και 9 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν οι αθλητές του Παναθηναϊκού Ματίας Βλαδίμηρος (66 kg) και Λαοκράτης Κεσσίδης (98 kg). Οι δύο παλαιστές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο πρώτος προπονείται στη Χαλκίδα, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ήδη στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με τη σουηδική ομάδα, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις μιας και ζει και εργάζεται στη Σουηδία.

Οι δύο αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να καταταγούν στις πέντε πρώτες θέσεις και να προκριθούν απευθείας στην Ολυμπιάδα, κάνοντας το όνομα του Παναθηναϊκού να ακουστεί στα πέρατα της Γης.

Ωστόσο, οι αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολλές: από τη μία οι υψηλές θερμοκρασίες και η έλλειψη παρτενέρ στην προετοιμασία, λόγω διακοπών του καλοκαιριού, και από την άλλη η απόφαση της Ομοσπονδίας να μην στείλει την διεθνή προπονήτρια των αθλητών (και του Παναθηναϊκού) Λία Νικολάου στους αγώνες. Το τελευταίο συμβάν έχει προβληματίσει τους παλαιστές του Τριφυλλιού, αφού –σύμφωνα με πληροφορίες– φέρεται πως αρχικά είχε συμφωνηθεί προφορικά με ανθρώπους της Ομοσπονδίας η συμμετοχή της προπονήτριας στην αποστολή.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αντανακλαστικά του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έπειτα από τον αποκλεισμό της κ. Νικολάου ήταν άμεσα. Οι «πράσινοι» προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδά της, όμως η ίδια ευχαρίστησε τη διοίκηση και αρνήθηκε την πρότασή τους, καθώς έως τον Μάϊο θα υπάρχουν άλλες τρεις προσπάθειες για πρόκριση και δεν ήθελε να επιβαρύνει το budget της χρονιάς. Θεωρεί, εξάλλου, σημαντικό να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές να κυνηγήσουν την πρόκριση στα προ-ολυμπιακά τουρνουά.

Όσο για την έλλειψη παρτενέρ του Ματία Βλαδίμηρου, ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε, χάρη στη βοήθεια συναθλητών του στον Παναθηναϊκό, παλαιστών του Β.Α.Ο. και του Π.Ο.Π. Χαλκίδας, καθώς επίσης και ενός Τούρκου αθλητή.

Κλείνοντας, επιβάλλεται να υπογραμμιστεί πως οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού δεν… ήρθαν από μόνες τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλά «ευχαριστώ» στον έφορο κ.Μπίρη, στη διοίκηση του Ομίλου, καθώς και στους Συνδέσμους και τους οπαδούς της Θύρας 13 για την ηθική και υλική συμπαράσταση του τμήματος (ακόμα και η προετοιμασία στην Τουρκία και τη Μαδρίτη έγινε με έξοδα των παραπάνω).

Πηγή: paoabroad.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.