ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι «πράσινοι» του Ευρωμπάσκετ (Pics)

Η παρουσία του Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Σερβίας, αλλά και οι Καλάθης, Ραντούλιτσα και Κούζμιτς, μας δίνουν έναν παραπάνω λόγο για να παρακολουθήσουμε το Ευρωμπάσκετ, το οποίο ξεκινάει αύριο.

Οι «πράσινοι» του Ευρωμπάσκετ (Pics)

Το Ευρωμπάσκετ ξεκινάει αύριο και όλοι περιμένουμε τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τά νέα αποκτήματα της ομάδας, δηλαδή τους Καλάθη, Ραντούλιτσα και Κούζμιτς και να πάρει μία γεύση για το τι θα δει την νέα σεζόν, στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Νικ Καλάθης-Ευρωμπάσκετ 2015

Ο Καλάθης θα είναι αυτός που θα κληθεί να οργανώσει το παιχνίδι της Ελλάδας και αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» πιο ώριμος και έτοιμος από κάθε άλλη φορά, μπορεί να κάνει την διαφορά για την Εθνική ομάδα και να «λάμψει» με την παρουσία του.

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα-Ευρωμπάσκετ 2015

Η Σερβία ξεκινάει με όνειρα το τουρνουά, μεγάλος στόχος είναι το χρυσό  και ένα από τα «όπλα» που έχει στην διάθεση του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Στα φιλικά ο θηριώδης σέντερ ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και οι Σέρβοι φυσιολογικά στηρίζουν πολλά πάνω του. Θα πρωταγωνιστήσει λογικά στο Ευρωμπάσκετ και θα μας δείξει για ακόμα μία φορά πως ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή επιλογή για την θέση του σέντερ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κούζμιτς-Ευρωμπάσκετ 2015

Μαζί με τον Ραντούλιτσα και τον Μιλουτίνοφ θα συμπληρώσει την γραμμή των ψηλών της Σερβίας. Ο λόγος για τον Ογκνιέν Κούζμιτς, που κλήθηκε από τον Τζόρτζεβιτς για το Ευρωμπάσκετ και έχει όλα τα προσόντα, για να κάνει ένα καλό τουρνουά. Είναι μάλιστα η πρώτη ευκαιρία των φίλων του «τριφυλλιού», να δουν τι μπορεί να κάνει ο πρώην σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ, που θα φοράει επίσης τα «πράσινα» από την νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.