Ποδόσφαιρο

Ατομικό ο Βέμερ

Ατομικό ο Βέμερ

Με τον Γενς Βέμερ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και με πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί για προπόνηση, με τον Βέμερ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Νίνη να ακολουθεί θεραπεία, μετά την ελαφριά θλάση από το παιχνίδι με την Καλλονή.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το καθιερωμένο ζέσταμα τους και στην συνέχεια το βάρος έπεσε στην κατοχή και στην αμυντική λειτουργία. Στο φινάλε πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις δύο εναντιών δύο, αλλά και ασκήσεις τρεις εναντίων τριών.

Ο Λουντ απουσίαζε με άδεια, ενώ οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης έλειπαν εξαιτίας των υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αύριο το απόγευμα (18.00), παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version