ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μπαμ» με Αλμπάνεζ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Την Αμερικανίδα «μπόμπερ», Κέινι Αλμπάνεζ απέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr. Μετά και την Ντέλβα, ο Παναθηναϊκός προσθέτει άλλη μια ξένη στο ρόστερ του.

«Μπαμ» με Αλμπάνεζ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Μεταγραφή… τίτλου για τον Παναθηναϊκό, αφού απέκτησε την Κέινι Αλμπάνεζ. Η Αμερικανίδα σουτέρ, αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και αποτελεί ένα «υπερόπλο», από την περιφέρεια.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, πρόλαβε… τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έρχεται… Ελλάδα, υπογράφοντας το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανεπιστημίου της Γκονζάγκα στο NCAA.

11209502_677490045687954_6270093689049666472_n

Η Αλμπάνεζ είναι ύψους 1,78 (9/9/1993) και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σαν shooting guard και σαν small forward. Έχει εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση, κάτι που είναι και το βασικό της όπλο, ενώ στα αρνητικά της, το γεγονός πως δεν έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο καθώς αυτό θα είναι και το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Αλμπάνεζ έδειξε από μικρή το ταλέντο της, καθώς με την παιδική της ομάδα, τους Bulldogs της σεζόν 2013-2014, σε 34 παιχνίδια (ξεκίνησε σε όλα βασική) είχε 9,2 πόντους μέσο όρο, 1,5 κλεψίματα, 2,8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Στο λύκειο συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας τη θέση Ν.72 στην τάξη του 2011, έχοντας μέσα στη σεζόν, 21,6 πόντους μέσο όρο, 5,6 ριμπάουντ, 2,9 κλεψίματα και 2,7 ασίστ.

Το ESPN την κατέταξε ανάμεσα στις κορυφαίες γκαρντ της γενιάς της, με την Αλμπάνεζ να έχει πολλές διακρίσεις σε όλες τις… σχολικές ηλικίες με τις οποίες αγωνίστηκε.  Στις 20/7/2015 συμπεριλήφθηκε στην All Star USA Team, στο διεθνές τουρνουά, που έλαβε χώρα στην Κίνα.

Η Αλμπάνεζ εκτός από το επιθετικό της ταλέντο, δεν υστερεί ούτε στην άμυνα, καθώς έχει 180 κλεψίματα στο ενεργητικό της, στα 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Γκονζάνγκα, ευρισκόμενη στην 8η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της ομάδας.

Συνολικά στα τέσσερα κολεγιακά της χρόνια, η Αμερικανίδα, έχει αγωνιστεί σε 132 ματς (6η θέση στην ιστορία του Πανεπιστημίου), έχει ξεκινήσει ως βασική σε 68 από αυτά, ενώ συνολικά έχει σκοράρει 1,038 πόντους, όντας στην 20η θέση στην ιστορία της ομάδας.

Στη καριέρα της στο Κολέγιο είχε επτά παιχνίδια στα οποία σκόραρε 20 πόντους, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση στην ευστοχία στις βολές στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Γκονζάνγκα, με ποσοστό 80,6%. Συνολικά έχει ευστοχήσει σε 164 τρίποντα (4η στην στη σχετική λίστα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...