ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη Παναθηναϊκού η εμβόλιμη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός πήγε με πρόταση να γίνει η 4η αγωνιστική, Τρίτη και Τετάρτη και δικαιώθηκε.

Νίκη Παναθηναϊκού η εμβόλιμη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με ξεκάθαρη πρόταση για την 4η αγωνιστική. «Δεν θέλουμε να αναβληθεί. Πρέπει οι ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό. Ή να γίνει Σάββατο και Δευτέρα ή να μεταφερθεί σε Τρίτη και Τετάρτη». Και πέτυχε αυτό που ήθελε, να γίνει δηλαδή η αγωνιστική με τρεις μέρες διαφορά.

Είναι θετικό που υπάρχουν πλέον κι άλλες φωνές μέσα στη Λίγκα που σκέφτονται… ποδοσφαιρικά. Διότι τόσα χρόνια κανείς δεν σκεφτόταν με την ποδοσφαιρική λογική, αλλά με το συμφέρον του. Μέχρι που κατάλαβαν όλοι πως το συμφέρον το δικό τους δεν ήταν και τόσο… δικό τους, αλλά ωφελούσε μονίμως μία συγκεκριμένη ομάδα.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είχε ποδοσφαιρική λογική, καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν και όλες οι ομάδες θέλουν να βρουν τον ρυθμό τους, κάτι που θα γίνει μόνο αν έχουν συνεχόμενα παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...