ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Βόκολος και Σαραβάκος βλέπουν τους «μικρούς»

Οι Λεωνίδας Βόκολος και Δημήτρης Σαραβάκος, βρίσκονται στη Λεωφόρο και βλέπουν τις προσπάθειες της Κ20 του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Καλλονή.

Βόκολος και Σαραβάκος βλέπουν τους «μικρούς»

Οι «μικροί» του «τριφυλλιού», αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα την Καλλονή, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν βρεθεί εκεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος είναι στο γήπεδο και μαζί του είναι και ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος.

Σε άλλο σημείο της Λεωφόρου, κάθονται οι σκάουτερ των «πρασίνων», Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Γιώργος Φαμέλης και Γιώργος Καπουράνης, ενώ δύο σειρές πίσω τους είναι και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ