ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το «όνειρο» ξεκίνησε (Pics)

Το όνειρο για πολλά μικρά παιδιά ξεκίνησε σήμερα στο ΟΑΚΑ, καθώς οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού άνοιξαν τις πόρτες τους.

Το «όνειρο» ξεκίνησε (Pics)

Οι μικροί (ηλικιακές ομάδες 2002-2009) από το πρωί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την πρώτη γνωριμία και το επιτελείο του Παναθηναϊκού ήταν εκεί για να φροντίσει να είναι όλα έτοιμα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η πρώτη μέρα προπονήσεων στην Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν γεμάτη εικόνες από το μέλλον. Δεκάδες μικροί αθλητές, γεννημένοι από το 2002 ως και το 2009, συνοδεία των γονέων τους αλλά καθοδηγούμενοι από τους καταρτισμένους κι έμπειρους προπονητές τους, αντιλήφθηκαν τη φιλοσοφία της Ακαδημίας όπως και τον τρόπο δουλειάς.

Τα στοιχεία αυτά θα τους συνοδεύουν όλη τη χρονιά με δεδομένο ότι όσοι εμπλέκονται στο project της Ακαδημίας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Το ΟΑΚΑ «πλημμύρισε» από νιάτα, διάθεση για δουλειά, συναισθήματα, φιλοδοξία και αισιοδοξία. Αυτό θα συνεχιστεί. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω των Ακαδημιών δημιουργούμε το μέλλον μας».

Ακαδημίες Παναθηναϊκός
Image (1)
Image (2)
Image (3)
Image (4)
Image

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ