ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Μαυρομμάτης: «Μεγάλη τιμή για μένα»!

Ο νεαρός αμυντικός της Κ20 του Παναθηναϊκού, Φάνης Μαυρομμάτης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή.

Μαυρομμάτης: «Μεγάλη τιμή για μένα»!

Ο πρώην πλέον αμυντικός του Παναργειακού, ήρθε φέτος στον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα συναισθήματα μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του τριφυλλιού στη Λεωφόρο. Παράλληλα, μίλησε για την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και στους φετινούς στόχους της Κ20.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πρώτη νίκη για την ομάδα στην αναμέτρησε με την Καλλονή, μετά από καλή εμφάνιση.

«Πιστεύω πως γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό φέτος. Έχουμε υψηλούς στόχους, πάμε για το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς θα έχει γίνει κάτι καλό».

Προσαρμόστηκες αρκετά γρήγορα στην ομάδα.

«Τα παιδιά εδώ είναι πολύ φιλόξενα, με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα από τότε που ήρθα και προσαρμόστηκα γρήγορα. Είναι πολύ καλά παιδιά και τους ευχαριστώ πολύ».

Πως είναι αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στη Λεωφόρο; Ποιες ήταν οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου;

«Δεν μπορώ να εκφράσω εύκολα τα συναισθήματα μου. Είναι τιμή για έμενα που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι στο γήπεδο της Λεωφόρου και νιώθω πολύ όμορφα».

Οι διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα σου;

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και φυσικά υπάρχουν όλα τα μέσα για να συμβεί αυτό και έχει αποτελέσματα».

Είδαμε πως αγωνίστηκες στη θέση του αριστερού μπακ και τα πήγες καλά. Είναι μία θέση που την έχεις δουλέψει;

«Πιο παλιά έχω αγωνιστεί σαν αριστερό μπακ, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια στον Παναργειακό έπαιζα ως στόπερ. Ο προπονητής επιλέγει το που θα παίξω και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE