ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απόντες Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης

Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του τριφυλλιού, καθώς εκτός έμειναν οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

Απόντες Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι για το Σαββάτο. Το πρόγραμμα των πρασίνων περιελάμβανε σκήσεις τακτικής, φυσική κατάσταση και μπάσκετ.

Από την προπόνηση πάντως δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης τέθηκαν εκτός. Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα, ενώ ο νεαρός σέντερ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα την Τρίτη (08/09) και οι δύο θα υποβληθούν σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς, ενώ για την Κυριακή (06/09), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.