ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Θέλω να παίζω»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρόσθεσε ότι θέλει να παίζει με την Εθνική του ομάδα.

Μπεργκ: «Θέλω να παίζω»

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν ξεκίνησε βασικός στη χθεσινή αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ρωσία αλλά μπήκε αλλαγή στο 60′. Όταν του έγινε ερώτηση πάνω σ’ αυτό, τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του προπονητή του, αλλά υπογράμμισε ότι θέλει να παίζει παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:                                         

 Ο Μάρκους Μπέργκ ανέφερε για το γεγονός ότι ο Τοϊβόνεν πέρασε νωρίτερα στο ματς αντί του ίδιου: «Ο Τοϊβόνεν είναι λίγο διαφορετικός παίκτης από εμένα και αυτή ήταν η επιλογή που έγινε. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να παίζω αφού είμαι σε καλή κατάσταση».

Για το επόμενο ματς κόντρα στην Αυστρία  και για τον αν θα ξεκινήσει στην 11αδα ο Σουηδός επιθετικός είπε: «Θα δούμε αν ο Χάρνεμ έχει αυτήν την ιδέα, αλλά νομίζω ότι δουλεύει καλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα πρέπει να απαντήσουμε άμεσα. Αλλά όλα είναι ακόμη στα χέρια μας, οπότε νομίζω ότι θα βρούμε τη λύση στο τέλος».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.