Ο παλαίμαχος Κροάτης σέντερ των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Ντίνο Ράτζα, παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι (22:00) ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την ομάδα της  χώρας του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντίνο Ράτζα:

 «Δεν είναι και καμία σοφία να πω ότι αυτό το παιχνίδι θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες, σχεδόν ισοδύναμες. Για μένα οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα είναι έκπληξη. Δεν πρέπει μια ομάδα να καταστρέφεται, όταν χτυπά ένας παίκτης της, ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος, όπως είναι για την Κροατία ο Μπογκντάνοβιτς.

Οι τραυματισμοί συμβαίνουν στον αθλητισμό. Θα πρέπει η ομάδα να αναδείξει έναν παίκτη που θα είναι από εκείνους που θα παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, όταν υπάρχει κρίση και θα ξέρει πώς θα αντιδράσει. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και ο αντίπαλος δεν ξέρει σε ποιον να εστιάσει, αλλά κόντρα στην Σλοβενία δεν είχαμε έναν τέτοιο παίκτη. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά φοβάμαι πως δεν θα αρκεί, για να κερδίσουμε πιο δυνατές ομάδες».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS