ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Συνελήφθη με 27 κιλά κοκαΐνης αθλητής του Παναθηναϊκού!

Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται 38χρονος αθλητής του μπέιζμπολ, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Ο 38χρονος κατηγορείται ως τελικός αποδέκτης 27 κιλών κοκαΐνης!

Συνελήφθη με 27 κιλά κοκαΐνης αθλητής του Παναθηναϊκού!

Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται 38χρονος αθλητής του μπέιζμπολ, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και κατηγορείται ως τελικός αποδέκτης 27 κιλών κοκαΐνης!

Με τις κατηγορίες, πως είχε στην κατοχή του 27 κιλά κοκαΐνης συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία 38χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού. Στην εν λόγω επιχείρηση, προκειμένου να καταλήξει στα χέρια της αστυνομίας ο αθλητής, ενεπλάκη και η αμερικάνικη δίωξη ναρκωτικών (DEA), που είχε πληροφορίες για το φορτίο του κοντέινερ.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως -εκτός του 38χρονου αθλητή-  στην αστυνομία κατέληξαν άλλα δύο ή τρία άτομα που είναι υπήκοοι Γουϊάνας.

Να σημειωθεί, πως η εν λόγω μεταφορά φέρεται να ήταν «δοκιμαστική», καθώς είχαν προγραμματίσει να ακολουθήσουν και… επόμενες, όπου φέρεται να αφορούσε μισό τόνο κοκαΐνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ