ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Μάρκους Μινχ!

Τα 43α γενέθλια... γιορτάζει σήμερα μια παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μινχ.

Χρόνια πολλά Μάρκους Μινχ!

Ιδιαίτερα ημέρα είναι η σημερινή για έναν παλιό γνώριμο και συνάμα αγαπητό για τον κόσμο του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τον Μάρκους Μινχ  ή διαφορετικά «τρελό» Γερμανό, όπως τον είχε… βαφτίσει η «πράσινη» εξέδρα.

Μετά από μια αξιόλογη  καριέρα στην Μπουντεσλίγκα,  ο Μινχ αγωνίστηκε για ενάμιση για ενάμισι χρόνο (2003-05) στον Παναθηναϊκό,  όπου η συμμετοχή του αποτέλεσε καθοριστικό ρόλο  για την κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2003-04.

Κεράκια, αλλά με το… νούμερο 28, θα «σβήσει» σήμερα και ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο νεαρός επιθετικός,  ο οποίος αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού από τη Σαμπντόρια γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1987 στο Σάλτο της Ουρουγουάης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Νασιονάλ, συνέχισε στην Σαμπντόρια, όπου στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός σε Σαν Λορέντζο, Ουέλβα, Νασιονάλ και στον Παναθηναϊκό.  Μετά τους «πράσινους» ακολούθησε η μεταγραφή του στη Φιγκεϊρένσε, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Μελβούρνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...