Ποδόσφαιρο

Μέσα και ο Λουντ

Μέσα και ο Λουντ

Μετά από τον τραυματισμό του, στο ματς με τη Γκαμπάλα στο Μπακού, ο Ρόμπιν Λουντ, επέστρεψε στις προπονήσεις, μετρώντας πλέον αντίστροφα, για την επάνοδό του, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει έναν επιπλέον λόγο να χαμογελά, καθώς είδε τον Φινλανδό, Ρόμπιν Λουντ να επιστρέφει στις προπονήσεις, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα.

Πλην των διεθνών που απουσιάζουν (Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης), στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος και οι Βέμερ-Νίνης, οι οποίοι έκαναν αμφότεροι θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «πράσινων», περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας και πάσες, ενώ ολοκληρώθηκε με αμυντική τακτική. Επόμενη προπόνηση για το «τριφύλλι», αύριο στις 18:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version