ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρία μετάλλια για τους «πράσινους»

Τρία μετάλλια και δύο ανόδους στην πρώτη κατηγορία, κατάφεραν οι αθλητές του τμήματος τοξοβολίας του Παναθηναϊκού, στους αγώνες Β΄ κατηγορίας που διεξήχθησαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Τρία μετάλλια για τους «πράσινους»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας διοργάνωσε χθες στο ΟΑΚΑ τους αγώνες Β΄ κατηγορίας, με τους αθλητές του Παναθηναϊκού να καταφέρνουν εξαιρετικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Τσιάκα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ολυμπιακού Τόξου γυναικών, ο Ανδρέας Κουκουζέλης το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών με άνοδο στην Α κατηγορία και ο Δημήτρης Καράμπελας το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Σύνθετου Τόξου Ανδρών με άνοδο στην Α κατηγορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.