Παναθηναϊκόν Στέκι

Ο Παναθηναϊκός στο Football Manager! (Pics)

Αφού τελείωσε το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» και το ρόστερ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε, ήρθε η ώρα να δούμε έναν προς έναν τους παίκτες του «τριφυλλιού», μέσω του Football Manager.

Για κάποιους είναι το FIFA, για άλλους το PRO και για εμάς το Manager. «Αρρώστια» είναι αυτή και δεν κόβεται εύκολα. Πάνω στην τρέλα της στιγμής, είπαμε να σας παρουσιάσουμε το ρόστερ του Παναθηναϊκού, φυσικά, μέσα από το πασίγνωστο παιχνίδι.

Καθώς βέβαια το FM 2016 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, τις πληροφορίες τις πήραμε από το FM 2015. Αυτό σημαίνει πως ο Μίκαελ Εσιέν είναι ακόμα στην Μίλαν, ο Σάντσεθ στην Μάλαγα και πάει λέγοντας… Μικρή σημασία όμως έχει… Σωστά;

Ας δούμε λοιπόν το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού:

Κάτω από τα δοκάρια έχουμε τον Λουκ Στιλ που παίρνει φανέλα βασικού, ενώ αναπληρωματικός είναι ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο Νίκος Γιαννακόπουλος που ήρθε ως τρίτος, είναι εδώ ως παίκτης του Πανιωνίου.

Ας ρίξουμε μία ματιά στους δεξιούς οπισθοφύλακες του «τριφυλλιού». Ο Γενς Βέμερ δείχνει καλός ως παίκτης της Πάντερμπορν, ενώ ακολουθούν από πίσω του οι Νίκος Μαρινάκης και Χρήστος Μπούρμπος.

Από τα αριστερά ο Νάνο είναι σταθερή αξία και ακολουθεί ο Χουχούμης…

Και για πάμε στο κέντρο της άμυνας. Γεμάτο με μία πρώτη ματιά, καθώς υπάρχουν οι Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος.

Ας πάμε τώρα και στους καθαρούς «κόφτες» του Παναθηναϊκού, με τον Μίκαελ Εσιέν να «κλέβει» την παράσταση.

Τα κεντρικά χαφ του «τριφυλλιού» δείχνουν να έχουν ποιότητα, με τον Αλγερινό να ξεχωρίζει.

Και τώρα οι δύο παίκτες που αγωνίζονται ως προωθημένοι πίσω από τους επιθετικούς. Ο Σωτήρης Νίνης και ο Ρόμπιν Λουντ, για τον οποίο δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία.

Κλωναρίδης και Καλτσάς είναι οι μόνοι παίκτες επίσης που αγωνίζονται ως εξτρέμ.

Και οι τρεις επιθετικοί του «τριφυλλιού». Ο Γιάννης Αναστασίου βάζει τον Πέτριτς ως προωθημένο οργανωτή, αλλά το Manager διαφωνεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version